Wednesday, 18 May 2011

kisah si Badut di UiTM

Ntah aku ngan nya dh xrapat mcm dlok tegal aku xpnah pdh kisah silam.bkn aku xmok pdh,aku just mls nak ingat agk bnda ya.Dh la bnda tok blaku cun2 masa hari jadi aku huraghhh!!! sdih na asaaa.nya dh bnyak tlg aku susah aku sdih aku smua nya jak yg tauk..Aku sabar dngan cara nya xpnah skit pun asa kcik ati bla nya xpnah nak tauk pasal aku.

nang  cali bila ingat cmni mek 2 bleh knal ahahaa!! 1st nanga nya kt medan slera p xbtgor,smua tok keja Kaleed Waleed yg mbak aku lepak ngan cdak ya kt taman dpan UiTM pada 13 Januari 2011.Cam biasa la ku bjlan xpnah tngan kosong.kompom ada jak DSLR ksayangan kt tangan.ni tauk tmu moment kcak msti aku shoote!! Xsangka juak kt taman ya ada nyaa ahha lalu aku shoote la 4 sekawan tok tdik.ehehe leka shoote pix nya pun balit.ku nak tetak juak olah nangga "nya" tok tek sbb kamboh nak nak soh uplod pix ya cpat2 ahaaa.Nang d pejal nya aku soh brik gmbar ya mlm ya juak!! ni x kamboh ku nak edit smua ya ahahaha....

Hari brganti hari-bln brganti bulan mek 2 pun jadi kwan rapatt.ku xtauk juak "nya" tok tek kuat cmburu..p cyess "nya''t0k nang kuat jeles n cpat marahh..p aku ttp cool jak sbb ku tauk mungkin umor nya xsbaya ngan aku n  kdang2 prangey nya kdak biak kcik ehehhee (boh marah).lmak ku dkat UiTM aku smkin kuat smngat nak mlh aktiviti,xxsangka ku bleh brani ekot "Talent Time" n aku mbak lagu 'Talking to the Moon" mlm ya mlm yg pling enjoi bgi ku sbb ku dpt blgu pkey 'nya'.

Pada 19 mac 2011,aku,kaleed,serap,mira ngan "nya" pgi sibu sbb nak raon2 eheh.sblom pgi sibu pun mek 2 smpat kaie dlok ahahaha nang bongok mena aku time ya.bleh ku hmpas lptop kt dpn nya.p ku nang geram juak time ya laa sbb nya xpnah nak dngar kata aku hihhihi.Smpy nya mek org kt sibu smua mkn minum n tmpat diam nya yg tanggong smua huhu malu na asa aku time ya ehh.Patutnya aku yg spon smua p mslahnya aku gk kering juak huhu..puas mek org kayo2 n mkn mcD kt cnunnn ahaha ya palingg BESHHH!!! dh puas mkn msti la ada bgmbar kan2.Gmbar ya jak dpt buat kenangan kt aku lak sbb aku dh xkn jmpa cdak tok gkk next sem :) thx serap,kaleed,fit,ana,sal,mira ngan 'nya'....

xpat ku nak cyta smua kt dlm tok.p yg pnting ku harap nya akan dpt Maafkn ksalahan aku..n ku arap nya simpan smua gmbar2 yg udh aku ambik untknya..P aku bruk jak view nya pun fb bnyak juak gmbar mek 2 nya dh dlet.p xpa la ku sabar jak.sbb ku tauk ku dpt lalui smua tok dngm tenang


Thursday, 12 May 2011

Photosuki menyerang MIRI

assalamualaikum pada 7/8.05.11 group photosuki telah nyerang miri n brjumpa ngan group photography miri.best juak asa sbb cdak nyambut mek org dngan meriah.enjoi glak2.haishh lupak nak nama club miri ya MOLS huhu...stibanya mek org di miri mek org trus g Tanjung Lubang n photoshoote model cdak MOLS kdirik.bah enjoi gmbar yg d shoote aku time d tanjong ya k :)




belah malam mek pun mlh photoshoote bertemakan ala2 gangster.p aku xda photoshoote la sbb ku jadi model mlm ya hihihi.bah layan jak gmbar yg d ambik photog2 dari miri n dri PHOTOSUKI mpun k..zassss!!!


                

                                                            Photo by:Romierio Pierri's         

by:R

mi

                                                              Photo by:ayie (MOLS)            
  

                                    

                                  Photo by:Paan Farhan (photosuki)


                                    Photo by:enche tat (photosuki)))


                                       Photo by:awang mohd.syahril (MOLS)
                                        

Wednesday, 4 May 2011

kak ina Marlina

Thx kak sbb dri 1st kmk dtg mukah akak dh bnyak tolong kmk..

akak Ina bnyak ambik berat tentang kmk dlm suka dan duka..

akak bnyak brik dorongan kt kmk n bnyak brik smangat bla mek gagal dpt apa yg kmk mauk.

thx bnyak2 sbb jaga kmk slma kmk gk d mukah nun k kakkkk :)

miss n Love u kak MARLINA a.k.a kak PISENG