Wednesday, 18 May 2011

kisah si Badut di UiTM

Ntah aku ngan nya dh xrapat mcm dlok tegal aku xpnah pdh kisah silam.bkn aku xmok pdh,aku just mls nak ingat agk bnda ya.Dh la bnda tok blaku cun2 masa hari jadi aku huraghhh!!! sdih na asaaa.nya dh bnyak tlg aku susah aku sdih aku smua nya jak yg tauk..Aku sabar dngan cara nya xpnah skit pun asa kcik ati bla nya xpnah nak tauk pasal aku.

nang  cali bila ingat cmni mek 2 bleh knal ahahaa!! 1st nanga nya kt medan slera p xbtgor,smua tok keja Kaleed Waleed yg mbak aku lepak ngan cdak ya kt taman dpan UiTM pada 13 Januari 2011.Cam biasa la ku bjlan xpnah tngan kosong.kompom ada jak DSLR ksayangan kt tangan.ni tauk tmu moment kcak msti aku shoote!! Xsangka juak kt taman ya ada nyaa ahha lalu aku shoote la 4 sekawan tok tdik.ehehe leka shoote pix nya pun balit.ku nak tetak juak olah nangga "nya" tok tek sbb kamboh nak nak soh uplod pix ya cpat2 ahaaa.Nang d pejal nya aku soh brik gmbar ya mlm ya juak!! ni x kamboh ku nak edit smua ya ahahaha....

Hari brganti hari-bln brganti bulan mek 2 pun jadi kwan rapatt.ku xtauk juak "nya" tok tek kuat cmburu..p cyess "nya''t0k nang kuat jeles n cpat marahh..p aku ttp cool jak sbb ku tauk mungkin umor nya xsbaya ngan aku n  kdang2 prangey nya kdak biak kcik ehehhee (boh marah).lmak ku dkat UiTM aku smkin kuat smngat nak mlh aktiviti,xxsangka ku bleh brani ekot "Talent Time" n aku mbak lagu 'Talking to the Moon" mlm ya mlm yg pling enjoi bgi ku sbb ku dpt blgu pkey 'nya'.

Pada 19 mac 2011,aku,kaleed,serap,mira ngan "nya" pgi sibu sbb nak raon2 eheh.sblom pgi sibu pun mek 2 smpat kaie dlok ahahaha nang bongok mena aku time ya.bleh ku hmpas lptop kt dpn nya.p ku nang geram juak time ya laa sbb nya xpnah nak dngar kata aku hihhihi.Smpy nya mek org kt sibu smua mkn minum n tmpat diam nya yg tanggong smua huhu malu na asa aku time ya ehh.Patutnya aku yg spon smua p mslahnya aku gk kering juak huhu..puas mek org kayo2 n mkn mcD kt cnunnn ahaha ya palingg BESHHH!!! dh puas mkn msti la ada bgmbar kan2.Gmbar ya jak dpt buat kenangan kt aku lak sbb aku dh xkn jmpa cdak tok gkk next sem :) thx serap,kaleed,fit,ana,sal,mira ngan 'nya'....

xpat ku nak cyta smua kt dlm tok.p yg pnting ku harap nya akan dpt Maafkn ksalahan aku..n ku arap nya simpan smua gmbar2 yg udh aku ambik untknya..P aku bruk jak view nya pun fb bnyak juak gmbar mek 2 nya dh dlet.p xpa la ku sabar jak.sbb ku tauk ku dpt lalui smua tok dngm tenang


6 comments:

  1. dik... knk tok? ktk xmok pdh ngn akak hal ktk ngn nya? pa blaku actually???? hurmmm.... :(

    ReplyDelete
  2. You shouldn't feel that way Han. Love will come and go. Allah knows better!Things happen for a reason, REMEMBER!?!So don't give up and never stop to find it. Cinta itu 'Nikmat' yg Allah anugerahkan utk semua manusia rasainya.Bezanya lmbt dgn cpt je.Sbgi contoh kakak iparmu ini...hehehe...Even cinta jarak jauh, Alhamdulillah we're together now sbgi pasangan yang sah...InsyaAllah who knows kan u'll get better one later :)...amin

    ReplyDelete
  3. kak ina:ntah la kakkk,nungu masa free mek crita ngan akak smua k2..boh sdih kakkkk snyum lokkk :)

    ReplyDelete
  4. kak farah:insyaAllah han akn cri yg trbaik pasni n yg memahami han sbgai sorg photographer.thx kakk farahhh :)

    ReplyDelete
  5. good then...Kdg2 cinta dtg sendiri pon ada :)...ooohhh I miss the moment I met your brother...hehehe...

    ReplyDelete
  6. ok kakk.p mek xkn dpt lupakn dia a.k.a 'nya' hihhi..

    ReplyDelete