Monday, 31 October 2011

Kisah Aku dan Dia

Assalamualaikum ehehe lmak dah aku x update blog aiehh..Hurmmm tujuan aku nak update tok sbb nak crita tntang org yg pling Istimewa yg aku knal pda 14 jun 2011..1st kmk 2 btmu masa cdak Viva Owners Club (VOC) bgumpol..Aku nang ckup epy bla tmu sum1 tok dri fb sbb lmak dh ku nak knal ngan nya lbih rapat aiehh.Xsngka aku d brik pluang bjumpa ngan nya mlm ya ehh.ya la ari yg ku mena2 happy!!..Msti takorg nak tauk sepa nama nya kan?ok nma org nungah nya Yana jak simple name p sweet mcm org nya juak aieh..Nya tlalu bait ngan aku p smua kbaikn nya aku xpnah hargai lok,aku slalu nyakit ati nya ehh.xsngka aku bodo juak mlh ati nya gia.Pada 6 OCT 2011 aku pun mluah prasaan ku kt nya.Now aku nk tbus balit smua ksilapan yg aku plh kt nya..N ku xmok khilangan nya gk sbb ku tauk mungkin Yana yg trbaik utk aku kali.Aku akn buat yg trbaik utk hubungan mek 2 smpy bila2.-AMINN-......


Hehehe tok pix couple yg kzen ku ambik..thx Asri arifin....




Tok la Nurlyana org yg salu ngmbik berat tntang aku lmak tok..now ku asa happy glak2 bla dngan nya..




Thx ngan Nuryana sbb nya salu ambik brat tntang aku..xpnah gk ku jmpa empuan yg ckup ambik berat ngan aku lmak tok eh.So aku mok hrgai smua yg nya korbankn slma tok..ILYSM yana wink2!! 

No comments:

Post a Comment