Monday, 31 October 2011

Kisah Aku dan Dia

Assalamualaikum ehehe lmak dah aku x update blog aiehh..Hurmmm tujuan aku nak update tok sbb nak crita tntang org yg pling Istimewa yg aku knal pda 14 jun 2011..1st kmk 2 btmu masa cdak Viva Owners Club (VOC) bgumpol..Aku nang ckup epy bla tmu sum1 tok dri fb sbb lmak dh ku nak knal ngan nya lbih rapat aiehh.Xsngka aku d brik pluang bjumpa ngan nya mlm ya ehh.ya la ari yg ku mena2 happy!!..Msti takorg nak tauk sepa nama nya kan?ok nma org nungah nya Yana jak simple name p sweet mcm org nya juak aieh..Nya tlalu bait ngan aku p smua kbaikn nya aku xpnah hargai lok,aku slalu nyakit ati nya ehh.xsngka aku bodo juak mlh ati nya gia.Pada 6 OCT 2011 aku pun mluah prasaan ku kt nya.Now aku nk tbus balit smua ksilapan yg aku plh kt nya..N ku xmok khilangan nya gk sbb ku tauk mungkin Yana yg trbaik utk aku kali.Aku akn buat yg trbaik utk hubungan mek 2 smpy bila2.-AMINN-......


Hehehe tok pix couple yg kzen ku ambik..thx Asri arifin....




Tok la Nurlyana org yg salu ngmbik berat tntang aku lmak tok..now ku asa happy glak2 bla dngan nya..




Thx ngan Nuryana sbb nya salu ambik brat tntang aku..xpnah gk ku jmpa empuan yg ckup ambik berat ngan aku lmak tok eh.So aku mok hrgai smua yg nya korbankn slma tok..ILYSM yana wink2!! 

Sunday, 2 October 2011

photoshoote lagi di malam hariii

Assalamualaikum smua eheh lmak dh x update blog oww..pada 2/10/10 aku ngan kwan ku en.jun ngan nohar fotosyntesis mlh photoshoote k buang boring jak bh..hehe kdong lmak ku xkuar men strobis ngan cdak.jum kta layan photo yg aku ambik mrek k..

                                               Photo by:Paan Farhan
                                                Talent:Yana Mia Sara
                                                     Date:2/10/2010
                                    Location:Perhentian Bas Satu Malaysia

                             











Hahahahaha boh eran mun time org photoshoote xmiss mun xda gmbar aku bhh hihi..Boh jeles aaaaa..





Hehehe sori la hasil ku xbrpa bnyak glak.Gk pun tek ku xda idea glak nak shoote.Hope tak org enjoi ngan hasil dri aku k..asalamualaikum :)

Wednesday, 10 August 2011

Majlis berbuka puasa bersama anak2 yatim anjuran MAS wings


Asalamualaikum pada hari slasa 9.8.2011 MAS wing mmbrik kpercayaan kepada ahli2 PHOTOSUKI utk ngambik gmbar majlis cdak.Tok ku asa kali prtama PHOTOSUKI mlh kerja amal untk mmbantu MAS wings utk mnjayakan pogrem cdak bersama anak2 yatim..








 

Saturday, 6 August 2011

Indahnya ciptaan tuhan...

"Sesungguhnya orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal soleh, mereka itu adalah sebaik-baik makhluk.  Balasan mereka di sisi Tuhan mereka ialah syurga 'Ada yang mengalir di bawahnya sungai-sungai mereka kekal di dalamnya selama-lamanya. Allah redha terhadap mereka dan merekapun redha kepadaNya. Yang demikian itu adalah (balasan) bagi orang yang takut kepada Tuhannya."




" Dan Kami hamparkan bumi itu dan Kami letakkan padanya gunung-gunung yang tinggi dan Kami tumbuhkan padanya segala macam tanaman yang indah dipandang mata, untuk menjadi pelajaran dan peringatan bagi tiap-tiap hamba yang kembali (mengingat Allah)."


" Dan di antara tanda-tanda-Nya (Ialah) bahwa kau lihat bumi kering dan gersang, maka apabila Kami turunkan air di atasnya, nescaya ia bergerak dan subur. Sesungguhnya Tuhan Yang menghidupkannya, Pastilah dapat menghidupkan yang mati. Sesungguhnya Dia Maha Kuasa atas segala sesuatu."


Hargai smua ciptaan yg telah dberikan kepada kta..

PETUA 3B



sorg pemuda btmu ngan sorg ustaz utk mintak nasihat ngan ustaz ya...

PEMUDA:ustad knk kmk ssh glak mok btmu jodowh owhh.sampy nektok kmk lom juak dpt gerekk

USTAZ:mpuan cm ni nok d idam ktk jang??

PEMUDA:kmk mok gadis yg cantik,tinggi,kurus,kulit putih dan dpt nerimak kmk dngan spnoh ati nya bh..

USTAZ:owh,mun gia ktk arus ikut petua 3B.nok 1st skli msti BERUSAHA

PEMUDA:msti la kmk brusaha ustaz,sia ctok kmk bcarik mpuan gia tapii...hmmm lelah bcarik p xda sorg pun yg sangkutt...

USTAZ:mun cmya ktk msti buat B yg kedua iaitu BERDOA n BERPUASA

PEMUDA:ya pun udah mek plh ustaz,Lpas smyang sya akn brdoaa n stiap ari isnin hinga kamis kmk akn bpuasaa....

USTAZ:mun ya pun kt udah plh nampak gayanya ktk msti gunakan B yg ketiga la ooo..

PEMUDA:apa B yg ketiga ya ustaz???

USTAZ:hmmm ktk perlu BERCERMINKAN DIRI k,(hihihi)

PEMUDA:***mlh muka blur).....

ahahahahaha hop tak org enjoiii dngan cyta ku d bulan posa tok k :)

Monday, 25 July 2011

Photooshoot di mukah

Assalamualaikum pada 24/7/2011 ku skli gk balit mukah n semapat juak g photoshoote student2 d UiTM untk assigment cdak ehehe.kdong pgi tek nak mok juak shote2 pix urg hihihi.p wlaupun masa ku xpnjang ku tetap enjoi shoote pix cdakk...thx kpada moon,mira,sal,fit ngan sorg gk ku xknal nama ehehee bh enjoi ngan pix ku yg x sebrapaaa :)





  
Dh selesai smua photoshoote  dtg la 2 org model  moon ngan sal




Dh slesai smua photoshoote alu cdak plh group Photoshoote pkey assigment cdakkk hihi 





Lelah2 mek org potoshootee alu la mek org ambik gmbar bsamaaa..p ari ya ari pling best ku d mukahhh 




Tok muka org yg btanggungjawab yg ambik pix cdak ahahah ok x????


Hope tak org enjoi ngan hasil gambar aku masa d mukah ooo hihihi TQ smuaaaa